Žena obvinená zo zabitia. Mladíci zapálili koberček pred dvermi bytu. Zaspal v cudzom dome.

02.04.2012 Celý región

Žena obvinená zo zabitia:
Humenský policajný vyšetrovateľ obvinil zo zločinu zabitia 47 ročnú ženu zo Sniny.
Obvinená žena dlhoročne žila v jednom zo sninských bytov so svojim 59 ročným druhom, pričom ten od januára tohto roku ležal doma na posteli po operácií ľavej nohy. V mesiacoch február až marec malo dôjsť medzi nimi k hádke, kde muž jej mal vulgárne nadávať a ťahať ju za rameno, načo žena mala zobrať zo skrine prázdnu fľašu od šampanského a s touto ho mala udrieť po ľavej ruke a po kolene ľavej nohy. Muž tak utrpel zlomeninu ľavej lakťovej kosti a troch záprstných kostí ľavej ruky, ako aj zlomeninu píšťaly ľavej nohy. Dňa 14.03.2012 muž zomrel, pričom na základe predbežnej lekárskej správy z pitvy bolo zistené, že bezprostrednou príčinou smrti bolo zlyhanie srdcovocievnej a dýchacej činnosti pri sepse z neliečených poranení spojených s komplikovaným hnisavým zápalom kostí a mäkkých tkanív v okolí. Obvinená žena je stíhaná na slobode.
 
Mladíci zapálili koberček pred dvermi bytu:
Zo zločinu všeobecné ohrozenie obvinil vranovský policajný vyšetrovateľ dvoch 14 ročných Vranovčanov.
Podľa obvinenia prišli obvinení chlapci v piatok (30.3.2012) popoludní k jednému z bytových domov na Sídlisku 1.mája vo Vranove n /Topľou. Na prízemí pri vchodových dverách bytu 45 ročnej ženy jeden z obvinených polial pokrovček pred dvermi benzínom a druhý ho zapaľovačom zapálil. Oheň na krik susedy uhasili spolubývajúci. Pi požiari došlo k zhoreniu troch papúč, ktoré boli na zemi pred dvermi bytu, obhoreniu prahu, pokrovčeka, dverí bytu a obhoreniu časti stropu. Spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na 100.- €.

Zaspal v cudzom dome:
Bardejovskí policajti vzniesli obvinenie pre prečin porušovania domovej slobody 47 ročnému mužovi z Giraltoviec.
Obvinený muž v noci zo soboty na nedeľu vošiel do jedného z rodinných domov v Bardejove - Dlhá Lúka. Cez neuzamknuté vchodové dvere vošiel dnu a vnútorným schodiskom sa dostal na prvé poschodie domu, kde ho na podlahe v predsieni chodby našiel spať 36 ročný majiteľ domu. Následne bol privolanou hliadkou polície predvedený na policajné oddelenie. Z domu nič neukradol, pričom stíhaný je na slobode.
 

Vyberte región